Bestellen & verzenden

Lokale bezorgservice 

Chocolaterie Smikky bezorgd! Wij leveren de bestelling binnen 3 werkdagen bij u aan de deur af. Om van onze bezorgservice gebruik te maken, dient u voor minimaal €14,50 te bestellen. Wij bezorgen uitsluitend in de gemeente Almere. 

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gebied waar u woont.

De bezorgservice geldt voor ons gehele assortiment. 

**Gelieve moederdagkado’s te bestellen voor 30 april. Deze producten worden vanaf donderdag 7 mei t/m zaterdag 9 mei bezorgd.

Verzenden

Woont u buiten het bezorggebied, maar wilt u toch genieten van onze chocolade/snoepgoed. Dan kunnen wij onze producten versturen. 

Verzendkosten Nederland: 

Brievenbuspakketje (€4,50)

Het brievenbuspakketje zal via PostNL verstuurd worden. Het handige van een brievenbuspakketje is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn omdat die gewoon door de brievenbus valt. Ideaal dus om als cadeau te verzenden. 

**Let op, als u meerdere brievenbuspakketjes besteld, betaal je per pakket €4,50 verzendkosten. 

Pakketpost (v.a. €7,25)

Wilt u meerdere producten bestellen of een groot product? Dan wordt dit per pakketpost verzonden. De kosten hiervoor zijn:

  –€7,25 tot max 10 kg (100 x 50 x 50 cm)

  –€13,00 10-23 kg (176 x 78 x 58 cm)

**PostNL bezorgt meestal de volgende werkdag mits het pakket vóór 18:00 is verzonden.Het is echter mogelijk dat uw bestelling er langer over doet. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij kunnen daarom geen garantie geven wanneer uw pakket wordt geleverd.

** Wij verpakken onze pakketten zorgvuldig. Maar als het eenmaal is aangemeld bij PostNL zijn wij niet meer aansprakelijk. 

**Bij een temperatuur van boven de 24 graden kunnen wij de kwaliteit van onze producten niet garanderen bij het verzenden. Mocht u toch iets besteld hebben, dan wordt het product zo spoedig mogelijk verzonden, indien de temperatuur het toelaat. 

**Wilt u meerdere producten naar één adres sturen? Neem contact op!

Open chat