Bestellen & verzenden

Lokale bezorgservice 

Chocolaterie Smikky gaat tijdelijk weer bezorgen! Wij leveren de bestelling binnen 3 werkdagen bij u aan de deur af. Bestellingen van €15,- en hoger bezorgen wij. (bezorgkosten €3,50) Wij bezorgen uitsluitend in de gemeente Almere. U betaald de bestelling via online bankieren (Tikkie of betaalverzoek) na de betaling bezorgen wij de bestelling contactloos bij u aan de deur. 

De bezorgservice geldt voor ons gehele assortiment. 

**Geef uw bestelling door via info@smikky.nl

 

Verzenden

Woont u buiten het bezorggebied, maar wilt u toch genieten van onze chocolade/snoepgoed. Dan kunnen wij onze producten versturen. 

Verzendkosten Nederland: 

Brievenbuspakketje (€4,50)

Het brievenbuspakketje zal via PostNL verstuurd worden. Het handige van een brievenbuspakketje is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn omdat die gewoon door de brievenbus valt. Ideaal dus om als cadeau te verzenden. 

**Let op, als u meerdere brievenbuspakketjes besteld, betaalt u per pakket €4,50 verzendkosten. 

Pakketpost (v.a. €7,25)

Wilt u meerdere producten bestellen of een groot product? Dan wordt dit per pakketpost verzonden. De kosten hiervoor zijn:

  –€7,25 tot max 10 kg (100 x 50 x 50 cm)

**PostNL bezorgt meestal de volgende werkdag mits het pakket vóór 18:00 is verzonden. Het is echter mogelijk dat uw bestelling er langer over doet. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij kunnen daarom geen garantie geven wanneer uw pakket wordt geleverd.

** Wij verpakken onze pakketten zorgvuldig. Maar als het eenmaal is aangemeld bij PostNL zijn wij niet meer aansprakelijk.