Assortiment

Chocolade atelier Smikky heeft voor iedere gelegenheid een leuk assortiment aan overheerlijke chocolade en aanverwante producten. Deze pagina laat je middels foto’s zien wat onze specialiteiten zijn en hoe wij ons aanpassen aan de diverse thema’s. Laat je verleiden door al het lekkers en bedenk alvast wat je wilt kopen in onze winkel of in de webshop. 

Wij hebben altijd het grootste assortiment van Almere en hebben voor iedere gelegenheid de lekkerste cadeaus. Wanneer je nu op zoek bent naar relatiegeschenken, een uniek cadeau of een leuke thema verpakking, Smikky is er voor jou om je in al je chocolade wensen te voorzien. 

Wij begrijpen dat het geven van het juiste cadeau erg belangrijk is. Dus wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een collega, een partner of ook voor een stiekeme liefde (valentijn), Smikky denkt graag met je mee. Onze producten zijn sowieso van de beste kwaliteit en zien er ook nog eens super leuk uit. De ontvanger zal zich altijd speciaal en gewaardeerd voelen, dus met Smikky zit je altijd goed. 

Smikky verkoopt de lekkerste chocolade producten. Maar naast het selecteren van de lekkerste chocolade hebben we ook een heerlijk assortiment (slagroom)truffels, room producten en snoep. Daarnaast is er door ons wisselende assortiment iedere week wel een nieuw product, dus blijf vooral langskomen in onze winkel en onze website in de gaten houden. 

Verder heeft Smikky nog een heel ludiek assortiment aan randproducten. Wij hebben de leukste cadeauartikelen zoals leuke glazen snoeppotten, bedrukte mokken of wijnglazen, etageres, lichtjes of de meest romantische valentijns knuffels. 

Heb je zelf nog suggesties die je graag in het assortiment van Smikky zou zien? Wij vinden het erg leuk om je wensen te horen. Mocht het haalbaar zijn dan zullen we kijken of het mogelijk is om je ideeën in ons assortiment toe te voegen.